Настя Каменських похвалилася своєю ідеальною фігурою в яскравому купальнику лимонного кольору, засвітивши підкачені сідниці.

Читайте також: "Хочеться більшого": Леся Нікітюк залишилася в одному ліфчику і шкіряних штанях, вразивши жарким виглядом (фото)

Популярна українська співачка насолоджується пляжним відпочинком в Мексиці зі своїм чоловіком Олексієм Потапенком. На радість шанувальників, Настя не забуває ділитися новими кадрами в купальнику з романтичної відпустки з репером у соціальній мережі Instagram.

На фото Каменських продемонструвала засмагле тіло, повернувшись до об'єктиву боком. Так, вона не тільки похвалилася плоским животом, але й спортивною попою. Більше того, лице української селебріті повністю без макіяжу, але вона все одно залишається чарівно-спокусливою і в своєму гарячому репертуарі.

На руці співачки можна розглянути перекладне тату у вигляді золотого візерунка.

Потап не стримався і також прокоментував фото смайликом у вигляді вогника.

Багато шанувальників в коментарях не забули написати компліменти з приводу зовнішності улюбленої артистки, але також знайшлися і недоброзичливці, які зазначили, що принади Каменських "поздувалися".

Читайте також: Популярний український співак Олег Винник терміново виїжджає з України

"Чет все поздувалося", "так там все у вогнях", "а то! все пучком", " Ось це тіло! Вогонь", "Настя, ти найкраща, ти мій кумир з дитинства", "Або ракурс або жопка підсдулася.", "Королева", "Красуня", "Ууу маларка", "Чарівна дівчинка", "Моя бубочка", "мені б так без целюліту 30)", "Попа груди маленькі", "Яка засмага", "У вас дуже гарна фігура! Прошу, зверніть увагу!", "Гарна", "Настя, ти шикарна", "Красуня", "Ваууу очей не відірвати", "Ти чорна", "Така красива", "Соковита булочка", "Де попа, як у Кім?", – пишуть в мережі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook