У центрі Луцька неадекват зі зброєю взяв у заручники рейсовий автобус "Берестечко-Краснилівка" разом із пасажирами.

Читайте також: У центрі Луцька – стрілянина: чоловік захопив автобус із заручниками (фото) (оновлюється)

Про це повідомляє власкор Інформаційного ресурсу "Під Прицілом".

Нагадаємо, Театральний майдан, перекрили. Чоловік стріляв у переднє та бокове скло. На місці події працює декілька екіпажів поліції, працюють вибухотехніки.

"Наразі відомо, що невідома особа захопила рейсовий автобус "Берестечко-Краснилівка". Чоловік захопив автобус, коли він рухався по Луцьку, а тоді змусив водія приїхати на Театральний майдан. Чітких вимог зловмисник не оголошував. На контакт поки що не йде. Відомо, що в автобусі перебуває близько 20 осіб заручників", – про це повідомила речниця СБУ у Волинській області Іванна Поліщук, жінка додала, якщо хтось знає про те, що хтось із їхніх родичів чи знайомих може перебувати в цьому автобусі та не виходить на зв'язок, попередити на гарячу лінію. Також жінка додала, що у зловмисника є власний акаунт у Twitter, де він висловлює свою позицію.

Читайте також: Через взяття в заручники автобуса із пасажирами у центр Луцька стягнули БТР (фото, відео)

Як повідомила речниця у чоловіка є зброя та вибухівка і він погрожує підірати автобус із пасажирами. Таким чином зловмисник показує своє невдоволення владою та йде проти системи.

Як додав керівник поліції Волині Юрій Крошко особу зловмисника уже встановлено і поліція намагається провести переговори, проте на переговори він не йде.

Прибув спецназ та проводяться усі необхідні заходи.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook