У партії "Слуга народу" подякували президенту Володимир Зеленському, який провів телефонну розмову з терористом Максимом Кривошем, який 21 липня захопив автобус із 13 заручниками в Луцьку. Додамо, як стверджує сам президент, злочинець відпустив заручників саме після їхньої розмови, проте розв'язкою у цій справі стало його відеозвернення, яке і вимагав сам терорист.

Читайте також: Штурм автобуса у Луцьку: в МВС пояснили, чому БТР прибув вже після затримання терориста

Відповідна подяка від "слуг" опублікована на сторінці "Зе 2020 (в г. Луцк)". Найцікавішим є те, що подяка опублікована виключно російською мовою.

"Благодаря Владимиру Александровичу сразу же удалось освободить троих людей из захваченного автобуса в городе Луцк. Вся Украина благодарна Президенту за его отважный и мужественный поступок! Никто так не заботится о своих гражданах, как наш мудрый Лидер! Спасибо Вам, Владимир Александрович, за Вашу человечность и моментальное реагирование. Вы всегда готовы вступиться за свой народ и мы Вам безоговорочно верим и поддерживаем! Мы гордимся своим Президентом! Вы всегда готовы вступиться за свой народ и записать любое необходимое видео!" – йдеться у подяці Президенту.

Читайте також: "Ходив з автоматом в руках та ножем в портфелі": одна із заручниць луцького терориста розповіла, що відбувалось у захопленому автобусі

Нагадаємо, Зеленський зазначив, що з Кривошем упродовж 9 годин розмовляли психологи та перемовники. Проте "людина погрожувала і хотіла тільки одного – щоб виконали її вимоги", тому зрештою президент і виконав умови терориста. Проте після того, як Плохой здався, Зеленський видалив своє відеозвернення.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook