Вулицями Луцька в суботу, 10 жовтня, близько 22.30 розгулював психічнохворий чоловік із ножем.

Читайте також: Перебігав дорогу: на Волині автомобіль на смерть збив молодого хлопця

Про це Інформаційному ресурсу "Під Прицілом" стало відомо з власних джерел.

Очевидці, які перебували у центрі міста і помітили зброю у руках чоловіка, викликали на місце події патрульну поліцію, працівники якої, з незрозумілих причин не затримували і відпустили чоловіка. Згодом його помітили прямуючого у район вулиці Стрілецька.

Близько опівночі, психічнохворого з ножем помітили на камерах спостереження в районі Вишкова – на вулиці Героїв УПА, той рухався у напрямку річки Стир. Близько 2 ночі чоловіка знову помітили, але уже із кровоточивими ранами в області серця. 

Як стало відомо журналістам "Під Прицілом", поранений чоловік крім цього намагався потрапити до каналізайної мережі і до ранку бродив вулицями Вишкова і згодом зайшов до обійстя одного із мешканців, який працює охоронцем однієї із торговельних мереж міста. 

Читайте також: Кандидат в депутати від ОПЗЖ помер після побиття

Господар будинку викликав на місце події швидку медичну допомогу та поліцію, коли помітив, що чоловік з усієї сили гамселить головою залізний стовп, намагаючись проломити собі череп. 

Як стало відомо, від отриманих ран психічнохворий чоловік по обіді помер. Згодом на місці трагедії, у річці Стир працівникам карного розшуку і водолазам вдалося знайти ніж, з яким розгулював психічнохворий у цетрі міста.

Самогубцем виявився мешканець села Княгининок 1975 року народження.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook