Сьогодні, 17 грудня, у центрі столиці виник конфлікт між екс-губернатором Одеської області і лідером партії «Рух нових сил»  Михайла Саакашвілі та начальником Шевченківського управління поліції Києва Германом Приступою. Про це повідомляє Press центр.

Саакашвілі разом із своїми прихильниками приїхав на Хрещатик, оскільки він отримав інформацію, що поліція хоче завадити «Руху нових сил» у монтажі сцени. На Майдані у нього виникла словесна перепалка із Германом Пруступою.

За словами політика, поліцейський назвав його наркоманом. В свою чергу Саакашвілі звинуватив Приступу у тому, що він перебуває у стані алкогольного сп’яніння та запропонував пройти алкотест.

«Ось обличчя цієї влади. Як чіп п`яний донецький поліцейський, з характерним прізвищем Приступа, колишній глава поліції Горлівки, якого тепер чомусь призначили главою поліції Шевченківського району Києва, намагався завадити нам ставити сцену для акції на Хрещатику. А ще, між іншим, обізвав мене наркоманом, у кращих традиціях московської пропаганди», - прокоментував інцидент Саакашвілв у соцмережі.

Після обміну «люб’язностями» Герман Приступа покинув місце інциденту.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook