Епатажну українську співачку Олю Полякову не на жарт розлютили шанувальники.

Читайте також: "Служанка народу" з булавою: Полякова показала логотип своєї майбутньої партії (фото)

Справа в тому, що опубліковані в Instagram знімки її дочок Маші і Аліси через скарги підписників автоматично були видалені.

Олю Полякову такий результат подій вивів з себе. Вона не розуміє, чому користувачі поскаржилися саме на невинні, на її думку, фотографії дітей на пляжі. Адже, коли вона публікує відверті кадри, це зовсім не бентежить шанувальників. Як вважає співачка, писати негативні коментарі дітям - це аморально.

Читайте також: "Я оголошую вам війну", – Оля Полякова жорстко відреагувала на насмішки щодо її політичної партії (відео)

"Наскаржилися на мою публікацію з дітьми на пляжі ... і пост видалили ... Ви в своєму розумі? Instagram кишить "інстатьолками" з різним ступенем оголеності, мої оголені фото теж прекрасно існують, а на дітей наскаржилися ... Люди, що з вами не так, чому для спокою в душі вам треба "жерти" один одного? Це діти, вони на пляжі, це нормально! А писати гидоту дорослим людям під дитячими фото ненормально! А давайте напишемо під постом одне хороше слово! " – написала Полякова.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook