Скандальний російський політик Володимир Жириновський, відомий своїми істеричними випадами і висловлюваннями на межі абсурду, істерикою через Україну ледь не зірвав ефір рупорів Кремля.

Читайте також: Скандальний Жириновський "розрізав" Україну на шматочки (відео)

Як повідомляє Obozrevatel, черговий напад антиукраїнського маразму в депутата Держдуми трапився в студії телепередачі "60 хвилин" на федеральному телеканалі "Росія-1". При цьому він кидався на інших гостей студії і не давав їм змоги висловитися.

Його демарш почався із суперечки з українським екснардепом Олександром Ковтуненком з приводу історії України. Лідер партії "ЛДПР" почав викрикувати, що Україна ніколи не існувала, а її творцями є більшовики, після чого грубо образив українців та інші слов’янські народи.

"Україна – її не було ніколи! Її створили більшовики! Дайте мені документ XVIII століття, де буде написано "українська держава з кимось уклала угоду". Дайте мені документ ХІХ століття! Немає жодного документа! Ніхто ніколи не укладав жодних угод з Україною! Це породження радянської влади! Всі говорили російською і були росіянами! Ми вас зробили! 80% росіян змусили записати себе в паспортах "українець"! З України ви всі вперті, тупі й хворі! Вони напівросіяни, напівукраїнці. Напівдержава, напівтериторія!" – істерично кричав Жириновський.

Ковтуненко на маразматичний випад Жириновського озвучив історичний факт про те, що українці говорили українською мовою ще з Х століття. Репліка українського гостя студії тільки посилила незадоволення російського політика – і той перейшов на погрози про розправу.

"Ви обережні будьте, ми ж записуємо всі ваші виступи. Потім будете доводити слідчим, що ви не хамили тут, не займали антиросійську позицію. Це не погрози. Для вас усіх камери готові! Всі постанете перед судом! Я вам даю товариську пораду – акуратніші будьте! Попереду – поліцейський режим в масштабах всієї Європи. Демократія закінчилася, демократії в Європі більше не буде!" – звернувся одіозний голова ЛДПР до українського ексдепутата.

Читайте також: "Ці регіони повинні відійти до Росії", – Жириновський пригрозив Україні втратою території

Навіть спроби пропагандистів приборкати Жириновського не увінчалися успіхом, і лідер "ЛДПР" взявся за інші нації Європи, заявивши, що росіяни будуть спостерігати за її зникненням.

"Скоро ви всі здохнете від чуми! А ми вам медичну допомогу надавати не будемо! Жоден лікар з Росії до вас не приїде! Вам судилося найгірше – ви лабораторія для знищення європейців. Коли всіх вас знищать, займуться поляками, потім болгарами, всіх слов’ян знищать! Потім займуться австрійцями, голландцями. Ми, росіяни, будемо спостерігати за загибеллю Європи!" – вкотре пригрозив Жириновський.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook