Відразу декілька осіб звертались до голови Волиньради Ігоря Палиці з проханням "посприяти" призначенню депутата Волиньради Сергія Слабенка на посаду юрисконсульта Волинської обласної клінічної лікарні.

Читайте також: На Волині депутати вимагають розібратися, чому рятувальники змушені піарити Порошенка

Про це стало відомо під час чергового засідання сесії Волинської обласної ради 31 травня.

"Я буду вимагати аби я був щоразу у комісії облради,аби контролювати те як у нас влада бореться із корупцією", – зазначив депутат.

Водночас Сергій Слабенко взяв слово після того, як депутати більшістю зняли з порядку денного його проекти рішення. У відповідь на це Ігор Палиця поцікавився, для чого Слабенку потрібна посада юрисконсульта.

Читайте також: Депутати Волиньради обурені станом доріг між містами

"Якби ви вказали якісь факти,то це одне. Чому вперше в облраді корупції немає ніде? Але ви цього не говорите,тому що вам сказали говорити інше. І чому ви хотіли бути юристом в обласній лікарні. 10 людей мене просили це зробити, навіщо вам це, якщо ви такий ревний борець із корупцією? Ви звинувачуєте обласну раду у корупції, таким чином самі ж цим і займаєтесь" – запитав Ігор Палиця та додав, що про жодні домовленості про тіньові призначення не може бути й мови.

Тобто Слабенко намагався випросити для себе через окремих осіб для себе посаду, а коли йому відмовили у цьому корупційному проханні – звинуватив облраду і міську раду і більшості з "УКРОПом" у корупції...та сам захотів щось контролювати.

Віталій Іщук

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter