Кандидата в депутати Війницької ОТГ від БПП "Солідарність" Юрія Пилипюка звинувачують в підкупі виборців. Зі слів очевидців, чоловік передавав грошові кошти місцевим жителям, після чого ті йшли на виборчу дільницю.

Читайте також: На Волині голосувати на дільницю прийшов агресивний чоловік з пістолетом

Про це повідомляє ІА Волинські Новини посилаючись на слова кандидатки в депутати Оксани Дмитрук.

З її слів, Пилипюк, який є працівником лісництва, проголосував на дільниці, а потім, припаркувавши власний автомобіль біля місцевого магазину, "зустрічав" виборців.

Читайте також: На Волині довірена особа кандидата від "Солідарності" відмічала голосувавння виборців округу

"З тими, хто йшов голосувати, він вітався за руку і, ймовірно, передавав кошти. Люди заходили в магазин, звідти, вийшовши, йшли голосувати. Згодом туди ж під’їхав бус з людьми, які теж мали голосувати. Але коли вони помітили, що за ними спостерігають, можливості передати кошти в них вже не було", – розповідає Оксана Дмитрук, яка каже, що свідками цих подій були спостерігачі і місцеві жителі.

Тут же зафіксували і аномально високу явку виборців: за станом на 16:00 з 167 виборців проголосували 138 осіб.

З її слів, в поліцію за фактом ймовірного підкупу поки не звертались, адже коли Пилипюк помітив "чужих", припинив свою діяльність. Тому зафіксувати ці дії на відео не вдалося.

"Суми, швидше за все, невеликі, адже село маленьке. Чоловік, ще не ставши депутатом, вже принижує людей і має їх ні за що, купуючи їх голоси", - резюмує жінка.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter