Сьогодні вночі в райцентрі Камінь-Каширський на подвір’я 47-річного місцевого жителя, депутата обласної ради, невідомі зловмисники кинули предмет, який вибухнув. Ніхто з людей не постраждав. Поліція встановлює усі обставини правопорушення, інформує офіційний сайт Національної поліції.

Читайте також: Вибух стався на подвір'ї помешкання депутата Волиньради

Пригода трапилася близько другої години ночі. Зловмисники кинули на подвір’я місцевого жителя невідомий предмет, який вибухнув, попередньо – граната РГД-5. Внаслідок вибуху пошкоджено фасад будинку, паркан. Ніхто з людей не постраждав.

 

На місці працює слідчо-оперативна група поліції, спеціалісти вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області.

Читайте також: Матеріал про причетність Покровського до грального бізнесу в Луцьку – правдивий: перевірка

Під час огляду місця події поліція вилучила металеві уламки, важіль запалу, ймовірно, від гранати РГД-5 та інші речові докази.

Попередньо, слідчі кваліфікують подію за ознаками злочину передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Мова йде про хуліганство вчинене із застосуванням зброї чи іншого предмета. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

У ході досудового розслідування будуть встановленні всі обставини правопорушення та мотиви його скоєння. Поліція Волині здійснює всі необхідні заходу, спрямовані на встановлення осіб причетних до скоєння цього злочину та притягнення їх до відповідальності.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook