Уявити інтер'єр ванної кімнати без без рушників неможливо. Адже саме вони є текстилем першої першої необхідності, тому і мають бути під рукою. А це означає, що розташовують їх завжди на видному місці: гачку, вішалці або на полиці. І головне для господині зробити так, щоб наявність декількох рушників не порушила загальної гармонії приміщення. Щоб вони гармонійно виглядали в інтер'єрі, важливо вибирати їх за кольором. Як це зробити правильно розповімо далі в статті.

Текстиль для ванної зазвичай обирається за розміром. Так, для щоденного витирання рук купують в інтернет-магазині https://domashniy.com.ua/ua/polotentsa рушник у розмірі 50х90 см, а для тіла – 70х140 см. Та в інших, менших розмірах, – текстиль для обличчя, ніг. Крім того, вибирають у вподобаному кольорі. Хтось воліє мати лише в світлих тонах. Інші ж вважають за краще купити в яскравих відтінках – фуксії, помаранчевому, фіолетовому.

Який рушник підібрати – це питання вашого майбутнього комфорту і смаку. Але ось для гармонійного інтер'єру у ванній при покупці слід звернути увагу на вироби в одній колірній гамі. Простіше знайти потрібний варіант, коли вибирати в інтернет-магазині https://domashniy.com.ua/ua/polotentsa рушники одного кольору вунаборах. Виробники пропонують два варіанти наповнення: від 2-х до 6-ти штук в одному розмірі або до 3-х штук в різних розмірах.

Такі набори чудовий варіант тому, що у вашій ванній кімнаті не буде строкатої компанії рушників, а саме вона і псує загальний дизайн. Набагато приємніше, коли на вішалці розташований однаковий колірний ряд текстилю. А ще краще, якщо він збігається з кольором кахлю, шторки, килимка на підлозі. Уявіть поєднання молочного і бежевого, жовтого і оливкового, бірюзового і зеленого.

Також, важливо, щоб щільність, висота махрових петель, навіть малюнок декоративної окантовки були однакові на речах, що поруч розташовані. Наприклад, весь текстиль на вішалці повинен бути прикрашений квітковим малюнком чи вишитим орнаментом. Або ж двоколірним візерунком, отриманим завдяки жаккардовому плетінню бавовняних або бамбукових волокон. Погляньте на фото ванних кімнат від сучасних студій дизайну. На них ви відразу знайдете підтвердження наших порад в оздобленні та створенні єдиного, приємного і гармонійного стилю.

Гармонія в дрібницях – цю фразу чули всі. Спробуйте її дію на практиці, створюючи найприємніший інтер'єр у ванній кімнаті.