Знайшли вулики, які викрали з дачної ділянки масиву, що біля 5-ї шахти та затримали підозрюваного. Зателефонували в поліцію читачі, які побачили публікації у ЗМІ.

Читайте також: Волинянка обіцяє винагороду за інформацію про викрадені вулики

Про це повідомляє БУГ.

Жінка, яка зверталася в редакцію, розповідала, що це третя крадіжка і вже повиносили все, тепер і до бджіл добралися.

Віта Василівна також зазначала, що поліція – бездіяльна та просила читачів за винагороду повідомити будь-яку наявну інформацію про викрадені вулики.

Жінка зателефонувала жкрналістам та розповіла, що поліція за два дні знайшла крадене. І не тільки з цієї крадіжки, а й з попередніх.

"Телефонувало багато людей, серед них і шахраї. Висловлюю вдячність журналістам в допомозі та поліції у швидкому розкритті злочину", – сказала вона.

Читайте також: На Волині пенсіонер вкоротив собі віку випивши отруту

Керівник Іваничівського відділу поліції Ігор Дорохольський у коментарі розповів, що дійсно завдяки спільній роботі  БУГу та поліції, вдалося затримати злочинців. Свою вину вони поки що не визнають. Вулики знайшли на тому ж дачному масиві.

Тривають слідчі дії.

Дорохольський також зауважив, що часто є проблемою те, що люди не мають бажання повідомляти про відомі їм обставини та бояться давати свідчення. Звертається з проханням не бути байдужими та інформувати про все правоохоронні органи.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter