Лікарі розповіли про метод, за допомогою якого можна швидко і просто скинути зайву вагу. Вони запевняють, що комбінація особливого питного режиму зі збалансованим харчуванням допоможе позбутися від зайвих кілограмів. Про це повідомляє "Країна здоров'я".

Читайте також: Волинь – у лідерах, серед областей за підписанням декларацій з лікарями

Відразу після пробудження потрібно випити склянку води кімнатної температури. Приблизно через 45 хвилин потрібно поснідати. Так як вода трохи притупляє апетит, порцію можна зменшити. Дві години після сніданку потрібно нічого не їсти і не пити.

Харчуватися можна три рази в день з одним або двома перекусами, найголовніше – не переїдати. Крім того, їжа повинна бути здоровою, а раціон збалансованим. Тим, хто вирішить слідувати методиці японських лікарів, потрібно в день вживати не більше рекомендованої норми калорій, а бажано, щоб виникав невеликий дефіцит. Тобто, найкраще, якщо кількість калорій ви знизите приблизно на 10%.

Читайте також: У МОЗ розповіли про ситуацію зі смертельним коронавірусом в Україні

Як запевняють фахівці, при такому підході зайву вагу швидко почне йти. Крім того, вже протягом першого місяця спостерігаються поліпшення показників тиску і цукру в крові. Добровольці, які дотримувалися рекомендацій, говорили, що досить швидко стали відчувати себе краще і енергійніше. Багато відзначили зменшення "проблем" з боку травної системи, наприклад, знизилася частота запорів.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook