За кермом автомобіля, який перевищив швидкість і протаранив інше авто, водій якого загинув, був працівник карного розшуку Волині.

Про це повідомляє Радар.

Близько 19-ї в Нововолинську біля зупинки «вулиця Шахтарська» сталася жахлива ДТП. «БМВ» мчав на великій швидкості з центру міста, хотів обігнати за поворотом сірий бус пана Коритка. Назустріч їхала «Лада», з якою зіткнувся водій «БМВ».

Коли на місце прибула «швидка», водій «Лади» ще дихав, проте помер уже при медиках.

«БМВ» було польських номерах LZA 28794. Цю машину страхітливо сплющило – як гармошку. Водій «Лади» був у машині сам. А от всередині «БМВ», запевняють свідки, було троє пасажирів.

Перехожа звернула увагу, як назустріч їй швидко йшли двоє чоловіків і молода білява жінка. Обличчя й одяг у них були у крові. Наблизившись до зупинки, перехожа побачила юрбу і розбиті машини.

Водія «БМВ» вирізали з авто майже годину. Він дивом уцілів, із машини довго витягували його ногу. «Швидка» забрала його в лікарню. Кажуть, що за кермом «БМВ» і в салоні були працівники поліції.

Керівник Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук підтвердив Радару, що водій «БМВ» – працівник карного розшуку. Він живий і майже неушкоджений – отримав лише тріщину на лобі.

Нині він перебуває у лікарні, біля нього – Сергій Галащук, слідчі і працівники прокуратури. З’ясовують усі обставини трагедії.