Будівництво житлового комплексу на вулиці Рівненській, де напередодні загинув робітник, тимчасово призупинили. Нині на робітників на території будівництва немає.

Читайте також: У Луцьку трагічно загинув чоловік

Напередодні, 14 липня під час виконання будівельних робіт у ЖК "Атлант" загинув 43–річний житель Ківерцівського району, повідомляє Суспільне.Волинь.

Як розповіла речниця поліції області Ольга Бузулук, електромонтажник помер після падіння з 13–го на 12–й поверх.

"Медики констатували смерть і зараз розглядають різні версії, опитують всіх учасників події, очевидців", – каже речниця.

Сьогодні роботи на новобудові призупинені. Будівельні крани – не працюють, робітників на об’єкті, де сталася трагедія, немає. Ворота – на замку. У відділі продажу квартир про те, що трапилося, говорити не хочуть.

З керівництвом забудови поспілкуватися не вдалося. Охорона зачинила ворота перед камерою.

Як розповів головний державній інспектор управління Держпраці в області Олександр Курило, комісію з розслідування загибелі робітника створять завтра. Обставини з’ясовуватимуть упродовж 15 днів. Наразі смерть робітника розглядають, як нещасний випадок, пов'язаний з виробництвом. У понеділок, 20 липня комісія огляне будмайданчик.

Кореспонденти намагалися зв’язатися з власниками будівлі. Замовник будівництва – компанія ''Кристал житло інвест''. Її уповноважена особа Наталія Рабомізо розповіла, що не відповідає за будівельні роботи і не знає про загибель робітника. За номером генпідрядника, ''ГОЛДІС БУД'', вказаного на ресурсі "Youcontrol", слухавки не брали.

Читайте також: Повідомили деталі кривавої різанини у Луцьку

Роботи на будівництві у Луцьку, де загинув робітник, призупинили
Роботи на будівництві у Луцьку, де загинув робітник, призупинили


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook