Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик називає «надуманою» махінацію із автомобілем швидкої допомоги, який під виглядом подарунка передав фонд нардепа Степана Івахіва одній із громад Волині. Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Нещодавно одній із громад представники фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині» урочисто передали реанімобіль, але як зясувалося згодом, благодійний подарунок е що інше як афера. На ділі за кошти фонду придбавали бус Ford Tranzit 2003 року, який передали у якості допомоги Волинському обласному центру екстреної медичної допомоги. Натомість комунальний заклад передав у користування самарійським медикам автомобіль з власного автопарку. Дарований Ford зробив лише кілька рейсів,а зараз іржавіє в гаражі центру швидкої допомоги. Доки у такий нехитрий спосіб, видаючи чуже майно за власне, народні обранці підкуплюють виборців, губернатор Волині навідріз відмовляється бачити будь які порушення.

Після того, як про аферу зі швидкою допомогою заговорили мало не всі регіональні і навіть всеукраїнські ЗМІ із займаної посади звільнився багаторічний керівник екстреної медичної допомоги Олег Куц. Попри те, що профільна медична комісія обласної ради побачила в таких діях перевищення повноважень, Володимир Гунчик наполягає на своєму і називає такі дії «наїздом» на керівника.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook