Останій раз ви авторизувались через "%social%"

Виявлено зв'язок між використанням емодзі та частотою занять сексом

вівторок, 20.08.19  22:17
Виявлено зв'язок між використанням емодзі та частотою занять сексом

Психологи з американського Університету імені Кінсі виявили, що люди, які часто використовують емодзі у повідомленнях чатів і месенджерів, частіше ходять на побачення і взагалі ведуть активніше статеве життя.

Читайте також: Названо топ-5 речей в ліжку, про які таємно мріє кожна жінка

Автори проаналізували дані онлайн-опитування, в якому взяли участь понад п'ять тисяч американців, які не перебувають у шлюбі, пише Уніан.

Виявилося, що 38% користувачів взагалі не застосовують емодзі, 29% використовують їх зрідка, приблизно стільки ж — регулярно. По-справжньому активно, майже в кожному повідомленні, вдаються до емодзі лише 3% опитаних, а 2,5% додають по кілька emoji в кожне своє повідомлення.

Разом з тим вчені помітили, що часте використання емодзі позитивно корелює з частотою призначення перших побачень і високою сексуальною активністю.

Вирішивши уточнити ці висновки, психологи провели ще одне опитування 275 осіб. У цій невеликій вибірці частота використання емодзі була набагато вищою; лише три відсотки зізналися, що ніколи не користуються ними. Вищою виявилася і частота занять сексом.

На жаль, автори не уточнили, які саме емодзі використовують ці люди. Вони лише помітили, що ті, мабуть, легше формують особисті стосунки з оточуючими. Наслідками цього можуть бути одночасно й часте застосування емодзі, й порівняно висока успішність у спілкуванні з протилежною статтю.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter

Коментарі

    коментарів немає
Коментар буде опубліковано після модерації
×публікації по часу :