Газовики у Луцьку перекрили смугу для руху транспорту на вулиці Червоного Хреста, з боку, де розташований апеляційний суд. Це спричинило тягучку на вулиці Ковельській до мосту. Працівники «Волиньгазу» виявили 54% концентрації природного газу.

Читайте також: У Луцьку через перекриття вулиці змінили рух транспорту

Про це розповів Суспільному слюсар Дмитро Алієв.

«Газовики провели буровий огляд підземного газопроводу спеціальним приладом, який показав досить високий показник концентрації природного газу, тут є витік», – каже слюсар Дмитро Алієв.

«Витік газу може бути через пошкодження труби через ржавіння, адже вона в експлуатації з 1968 року», – розповів головний інженер Луцького відділення АТ «Волиньгаз» Юрій Сахник.

«З 11:00 транспортний рух на вулиці Червоного Хреста перекритий. Частково змінив рух громадський транспорт: шість автобусів об’їжджають сусідньою вулицею. Водій маршрутки Юрій Гаврилюк каже, що через ремонтні роботи відстає від графіка на 20 хвилин. Про зміну маршруту пасажирам тролейбуса, постійно повідомляють зі сповіщувача», – каже Василь, водій тролейбуса, який їздить за маршрутом № 12, а нині він змінив схему руху.

Читайте також: На ремонт затопленого під час зливи даху багатоповерхівки у Ковелі треба понад 50 мільйонів гривень

«Поремонтувати газопровід планують впродовж двох днів», – каже інженер «Волиньгазу» Юрій Сахник. З його слів, газ лучанам не відмикатимуть.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook