На стоянці "Пана Курчака" у Луцьку знайшли автомобіль, на якому до помічника кандидата у народні депутати Владислава Майбороди приїжджали на розбірки тітушки. Як розповів сам Владислав Майборода, бандити увірвалися до нього до квартири і повідомили, що це привіт від нардепа, Сергія Мартиняка. Ось так на Волині проходять вибори до Верховної ради.

Читайте також: Кандидат в нардепи від "Слуги народу" Рубльов розповів подробиці нападу на його помічника

Нагадаємо, інцидент стався вранці, 11 липня. П’ятеро невідомих чоловіків, які приїхали на автівці, зареєстрованій на підприємство "Пан Курчак", погрожували помічнику кандидата в народні депутати.

"Вони постукали в двері і сказали, що приїхали щодо роботи, тому мої рідні їм відкрили. Пізніше вони намагалися викликати мене на вулицю "поговорити". Сказали, що від Сергія Мартиняка. Вони заявили, що я нібито залякую людей, аби вони не продавали голоси. Адже скуповувати виборців 20 округу – їхня робота", – розповів Влад Майборода.

Та додав, коли він вийшов з ними на вулицю, то чоловіки намагалися його затягнути в машину та погрожували фізичною розправою. Цьому зашкодили батьки хлопця, які відтягнули від нього невідомих та зчинили галас, який чули сусіди.

Більш детальніше у відео-сюжеті ТРК Аверс:

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook