До виборів 2019 року мало хто знав Олену Зеленську – дружину відомого коміка, автора і актора студії "Квартал 95", а нині вже й президента Володимира Зеленського. Але з початку президентських перегонів преса і соцмережі зосередили свою увагу на постаті Олени. А коли її чоловік виграв вибори, в ЗМІ, здається, дізналися все про нову першу леді і ретельно перемили кісточки.

Читайте також: Дружина Зеленського вразила своїм образом у Брюсселі (фото)

Що стосується самої першої леді, то вона дуже непублічна, проте в день інавгурації в Instagram таки з'явилася її сторінка. На цій сторінці Олена Зеленська показує свою сім'ю і вітає українців зі святами. Але, цього разу вона вирішила поділитися з українцями частинкою свого дитинства в день народження табору "Артек".

Багато років тому, в 1994, я провела в "Артеку" незабутні моменти своєї юності. І ось сьогодні "Артеку" виповнюється 94 роки, і я знову тут. Була надзвичайно рада провести цей день у Пущі Водиці під Києвом разом з легендарним українським спортсменом, президентом Національного олімпійського комітету Сергієм Бубкою", – написала Олена Зеленська.

Читайте також: Стало відомо, хто створив одяг на інавгурацію для Олени Зеленської (фото)

В коментарях відразу відгукнулися українці:

"Найголовніше, щоб діти були щасливі... Ви подарували їм ще один такий день. Дякую величезне за це", "Найпрекрасніша перша леді", "Олена ,ти прекрасна перша леді України... дай Бог вам миру і добра", "Так, це дуже важливо зробити відпочинок і дитинство наших дітей такими ж незабутніми!", "Яка гарна", "Ось це я розумію – Перша леді!", "Найкрасивіша перша леді", "Дуже рада, що ти завітала в цей чудовий табір. Найкраща Перша леді", "Гідна друга половина Володимира! Лена-розумничка!Так тримати! Діти – наше майбутнє!".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook