Робота на посаді голови Волинської обласної державної адміністрації невдячна справа. Про це розповів Олександр Савченко, який вже буквально сидить на валізах. Щоправда перед тим як попрощатися з журналістами Савченко влаштував квест коридорами ОДА – "наздожени губернатора".

Читайте також: Звільнений губернатор Савченко повернеться на Волинь і повідомив, чим буде займатись

Олександр Савченко запам'ятається волинянам як губернатор, який не може перелічити власних статків. Бо їх так багато, що справді важко заплутатися. Запам’ятається як такий собі службовець-"казанова", як хороший спортсмен, адже ранок починає він зі спортзалу. Як колекціонер дорогих годинників.

Одним словом – харизми не бракує, цим ми й пам’ятаємо голову ОДА. А от які досягнення на посаді губернатора здобув київський міліціонер, сказати тяжко. Бо крім скандалу з блокуванням бюджету, та політичними розбірками з неугодним екс-президенту Порошенку партіями він нічим більше на Волині не відзначився.

Читайте також: "Дякую, що не закидали помідорами чи яйцями", – екс-губернатор Савченко звернувся до волинян

12 червня – останній день на посаді. Савченко каже облдержадміністрації до побачення.

До останнього робочого моменту незмінна вірна помічниця супроводжує губернатора. Вона завжди залишалася на сторожі дверей голови ОДА. І з господарем кабінету – до кінця.

Відзначимо, що над кріслом губернатора Волині висить якась карма. З цього кабінету виводили губернатора Анатолія Француза. Цей кабінет під час майдану був змушений залишити Борис Клімчук. Буквально з цього кабінету його наступника Олександра Башкаленка виводили і ставили на коліна в центрі Луцька. Передчасно залишив крісло голова ОДА Володимир Гунчик. Бо не виправдав сподівання президента Порошенка. І тому екс-гарант вирішив, на виборах Волинню повинна керувати впевнена міліцейська рука. І пропри те, що Олександр Савченко робив усе можливе для свого патрона і весь свій час присвячував агітації, рейтингам Порошенка, це не допомогло.

12 червня відбулись випровадини у Савченка. Буремний кабінет, де голови адміністрацій міняються як пори року, займе перший заступник губернатора Олексакндр Киричук. Чи довго всидить? Побачимо...

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook