На дорозі «Львів-Луцьк» завершили роботи із влаштування тимчасового мосту через річку Західний Буг біля села Гайок.

Читайте також: На Ковельщині збудують новий міст

Водій автобуса Микола Панащук розповів Суспільному, що їхатиме через тимчасовий міст, об'їжджати його не буде.

Водій рейсового автобуса Володимир Пащук їздить за маршрутом «Луцьк-Буковель». На цій ділянці дороги новозбудований тимчасовий міст через річку Західний Буг. Водій каже: «Нині їхатиме не в об’їзд, а за старим маршрутом – через міст у селі Гайок». Розповідає: «Міст зробили нормально, стоїть світлофор. Нормально їхати, встигаю за графіком».

«Щодня у Львівську область з Луцької автостанції відправляється 10-12 рейсів», – розповів диспетчер Луцької автостанції №1 Віталій Бондарчук.

Додає: «Жодної офіційної інформації ні про закриття руху по мосту через Західний Буг, ні про можливість їздити тимчасовим мостом на автостанції не отримували».

Читайте також: У Луцьку відремонтують пішохідний міст, який з'єднує вокзал і Варшавський ринок


Віталій Бондарчук розповідає, що про розклад руху за новим маршрутом мало б повідомляти управління автомобільних доріг у Львівській та Волинській областях, проте автостанцію не повідомили. Каже: «Офіційного повідомлення від управління інфраструктури не надходило».

Нагадаємо, 3 травня на автодорозі «Львів – Луцьк» у с. Гайок. стався обвал мостаВнаслідок обвалу дорога була не проїздна.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook