Відомий журналіст Євген Плинський повідомив про те, що контрабандисти, які намагалися ввезти на територію Волинської області 3500 мобільних телефонів.

Читайте також: Як на Волині "бізнесмени" повертають собі контрабандну партію смартфонів на 700 тисяч доларів

"Вітаю Віктора Кривіцького і Олександра Власова з першою перемогою контрабандистів над ДФС цього року.

Справа в тому, що 11 січня 2019 "Любомльський районний суд" закрив справу про контрабанду 3500 мобільних телефонів на 15 мільйонів гривень, які в жовтні 2018 поштовий оператор "Преміум Пакет" намагався ввезти в країну під виглядом посилок

Але не варто звинувачувати за це суд, адже в формулюванні рішення чітко написано: "У час здійснення провадження по справі Волинська митниця ДФС не вчинила жодних процесуальних дій".

Хронологія розгляду і розслідування цієї справи, дає право припускати, що слідчі ДФС і керівництво Волинської митниці навмисно "зливали" справу протягом чотирьох місяців. Ну а якщо зіставити це рішення суду з пожежею на складі "Преміум Пакет" 28 січня, в ході якого "випадково" згорів архів митниці, то ми з вами побачимо красиву операцію контрабандистів з порятунку не тільки 3500 телефонів, але і всієї схеми свого нелегального бізнесу "поштової контрабанди", – зазначив журналіст.

Читайте також: "Спалився": Гройсман випадково розповів, скільки заробляє на "боротьбі з контрабандою"

Подробиці зливу справи і хронологія гарної гри дивіться в сюжеті:

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter