З 22:31 31 липня до 22:53 1 серпня за київським часом − 19-й місячний день.

Читайте також: Супрун розвінчала п’ять міфів про високий тиск

Дев'ятнадцята місячна доба − дуже небезпечний час. Це один з найбільш конфліктних днів у всьому місячному місяці. Для бізнесменів це важкий період: не можна займатися фінансовими питаннями, є ризик стати жертвою обману і шахрайства. У бізнесі в цей день бажано позбуватися від зайвих і безперспективних напрямків, залишаючи тільки ті, що приносять прибуток і розвиток, про це повідомляє ТСН.

Нейтральний день для поточної роботи. Серйозні справи краще відкласти, договори не укладати. Обговорюйте поточні справи, відкладіть переговори про різні нововведення.

Будьте обережні з будь-якими новинами. Кожну інформацію ретельно перевіряйте, оскільки висока ймовірність обману. У цей день ні в якому разі не дійте спонтанно. Один необдуманий вчинок здатний звести нанівець всі ваші попередні зусилля. Особливо важливо в цей місячний день уникати самообману.

Читайте також: Волинян попереджають про небезпечну хворобу

Необхідно з обережністю поставитися до нових пропозицій. Краще рішення щодо цих пропозицій приймати через деякий час. Не піддавайтеся на провокації і самі не провокуйте інших. У цей день немає випадкових і порожніх подій − все, що відбувається, має величезне значення. Це один з найбільш несприятливих днів для зміни роботи або сфери діяльності.

В дев'ятнадцяту місячну добу є велика небезпека потрапити під чужий вплив. Велику обачність слід проявляти щодо нових людей. Вони принесуть більше клопоту, ніж вигоди.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter