Новий ринок у Луцьку – росте і розвивається: ще більше торгівельних яток, з кожним днем зростає і кількість покупців. Днями з підприємцями, які переїхали на нове перспективне місце, зустрілись представники міської влади.

Читайте також: У Луцьку демонтують кіоски та літні майданчики

Про це йдеться у сюжеті ТРК "Аверс".

"Зручно, біля дороги, зупинився собі – зайшов купив. Ціни невисокі порівняно", − розповідає лучанин Юрій, постійний покупець Нового ринку.

Підприємець Ірина торгує на ринку овочами та фруктами. Каже – з кожним днем тут подобається все більше.

"Це я перевезла з Старого ринку. Мені тут дуже подобається. Ми тут обжилися. Аби нам покупців і транспорт", − повідомляє підприємниця.

Підприємець Леся торгує на Новому ринку одягом з кінця червня. Каже: кількість покупців залежить від дня тижня. Жінка сподівається – ходитиме більше транспорту в цей район – і клієнтів буде більше.

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, який разом із першим заступником Луцького міського голови Григорієм Недопадом днями відвідав підприємців ринку каже: поступово вирішуватимуть всі проблеми продавців. Додадуть приміські та міські маршрути громадського транспорту, облаштують додаткову зупинку, в перспективі – зроблять і світлофорну розв’язку.

"Перш за все, хочу подякувати підприємцям, які спокійно та порядно переїхали на Новий ринок, звільнили територію, і я вважаю, що їх прикладу мають послідувати всі інші підприємці, які сьогодні залишаються на Старому ринку. Чим більше підприємців переїде – тим швидше і тим потужніше він запрацює.

Окремі маршрути вже рухаються повз Новий ринок, окремі ще будуть – будемо приймати зміни. Окрім того, це зупинка громадського транспорту – облаштування посадкової платформи і пішохідний перехід навпроти ринку", − зазначає Ігор Поліщук.

Крім того, Ігор Поліщук каже, що для підприємців Нового ринку міськрада добиватиметься і продовження пільгового періоду оплати за оренду − 50% до кінця року.

Вже наступного року відремонтують і покриття тротуару навпроти ринку, щоб покупці могли комфортно добиратись за покупками і пішки.

Читайте також: Стало відомо, що планують збудувати на місці Старого ринку у Луцьку (фото)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook