Луцька міська рада домагатиметься позбавлення ліцензії державного реєстратора Куклинської сільської ради Маневицького району В.Ященка, який переводить квартири на перших поверхах луцьких будинків в комерційну нерухомість.

Читайте також: Асфальт зійшов разом зі снігом: у райцентрі на Волині дорога зустрічає водіїв півметровими ямами (фото)

На цьому сьогодні наголосив міський голова Ігор Поліщук під час розширеної наради з поточних питань життєдіяльності міста. Йдеться на сайті Луцькради.

"У нас відбувається ненормальний процес переведення квартир на перших поверхах в комерційну нерухомість. Власники цих квартир здійснюють втручання в несучі конструкції, внаслідок чого виникає величезна кількість проблем в мешканців будинку. Незаконно прибудовують сходи та все інше. Ми сьогодні вже подали один позов по вулиці Кравчука, 34а щодо скасування дій цього реєстратора. Рішенням міської ради ми звернулися до Міністерства юстиції, щоб скасувати ліцензію цьому державному реєстратору", – повідомив він.

Читайте також: "Обіг готівки та недотримання графіку": у Луцьку з перевізниками, які порушують свої обов'язки, будуть розривати договори

Ігор Поліщук дав доручення юридичному департаменту вивчити повний перелік усіх об’єктів, які незаконно перевів цей реєстратор на перших поверхах із житлових об’єктів в комерційні та підготувати позови, як готували по вул. Кравчука, 34а.

"Фактично по усіх цих перебудовах звертаються люди, тому що квартира в житловому будинку – це квартира, а комерційне приміщення – це комерційне приміщення. До кінця тижня чекаю від вас перелік цих об’єктів, ми їх узгодимо та будемо приступати до скасування їх державної реєстрації", – зазначив Луцький міський голова.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook