Зірка телеканалу "1+1" Алла Мазур нещодавно подолала онкологічну хворобу і стала прикладом для всіх жінок, які страждають від раку. Зараз телезірка розповіла, яке слово її найбільше дратує після перенесеної недуги. Це слово ремісія.

Читайте також: Алла Мазур поборола рак (фото)

Мазур розповіла, що людям зі страшним діагнозом онкологія дуже неприємна будь-яка згадка про хворобу. Про це Алла висловилася на своїй Facebook-сторінці, де написала надихаючий пост для тих, кому це необхідно.

"От не люблю я слово "ремісія"... Краще – одужання. Бо ремісія означає для мене – ні, ще не все, далеко не все. Це тільки перерва, а потім хвороба повернеться! Але ж звідки знати моїм знайомим, хто щиро хоче підтримати і про цю ремісію запитує – як наждачкою по склу звучить для мене це слово? Непросто бути поруч з людиною, яка бореться з хворобою. Хочеться втішити. Надихнути. Вселити віру. Допомогти. Але так боїшся зачепити рану і розворушити її ще більше. А що вже говорити, якщо у твого друга діагноз "онко", а він не хоче говорити на цю тему взагалі?" – написала телеведуча.

Читайте також: Онкохвора телеведуча Алла Мазур розповіла про свій стан та процес лікування

За словами Алли, це ціла наука бути з людиною, яка хвора на рак і вміти її не образити і втішити.

"Це дійсно ціла наука – бути в важку хвилину поруч. Я відчула це, коли зіткнулася з хворобою близько. Ну а малюнки, які сьогодні покажу вам – просто приголомшили і перевернули свідомість. Спеціально перефотографували і раджу уважно прочитати. Тому що навіть не уявляла, наскільки по-іншому можуть сприйматися наші звичні "тримайся!" або "ти сильний, ти переможеш", – поділилася Мазур.

Як наждачкою по склу: Алла Мазур назвала ненависне слово після перемоги над раком

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook