Усім нам відомо, що абсолютно всі наші знаменитості – заручники моди і трендів. І для того, щоб бути на вершині їм вкрай важливо відповідати всім модним новинкам сезону і вибирати відповідні вбрання, які будуть викликати непідробний захват у громадськості.

Читайте також: Маша Єфросиніна включила Луцьк у ТОП-5 улюблених міст (відео)

Про це повідомляє "Znaj. ua".

Таким чином, сучасність вимагає від зірок вибирати для виходу в світ, зйомки або виступу вбрання з сяючих матеріалів або ж прикрашені барвистими стразами. Варто відзначити, що найчастіше саме у таких сукнях ми бачили відому українську співачку Ані Лорак, яка на даний момент працює та проживає в Росії. А тепер в аналогічному образі з'явилася фанатам і популярна українська телеведуча і шоувумен Ольга Фреймут.

Читайте також: Учасник "Голосу країни-7" Роман Дуда випустив дебютний кліп

Як відомо, у Instagtam-акаунті ведучої нещодавно з'явилася фотографія, на якій Ольга позує в міді-сукні вільного крою з сяючого матеріалу. Багато шанувальників порівняли образ Фреймут із сукнею, в якій не так давно блищала Ані Лорак, і поспішили відзначити це в коментарях. Адже вони схожі, чи не правда?

Додамо, що Ольга Фреймут зовсім нещодавно запустила своє нове шоу і тепер їздить по всій Україні в пошуку нового матеріалу. Як відомо, нова програма буде першою в світі легальною адаптацією відомого американського формату "Шоу Еллен  Дедженеріс".   

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter