Обласний центр Волині готується до новорічних свят. Прикрашені ялинки вже найближчим часом будуть радувати лучан та гостей міста.

Читайте також: Коли найкраще купувати новорічні іграшки й подарунки: поради експерта

Про це пише T1.

Як розповів директор департаменту ЖКГ Юрій Крась, наразі тривають роботи із підготовки до новорічно-різдвяних свят. Він зазначив, що на оздоблення Луцька до Нового року спрямують 600 тисяч гривень.

За словами Крася, цього року прикрасять три ялинки на Театральному майдані, а також декілька зелених красунь по місту: поблизу РАГСу, біля міської ради та "Solo піци" та або на Вересневому, або на ЛПЗ. Щодо прикрашення центральних ялинок, то їх оздоблять однотонними іграшками. Частину із них візьмуть із минулого року, а частину закуплять нових. На нові планують витратити близько 40 тисяч гривень.

Читайте також: У Луцьку планують розширити міст на вулиці Шевченка (відео)

Також навколо ялинок спорудять традиційний подіум, де усі охочі матимуть можливість водити хороводи біля святкових красунь. Також, продовжать традицію і облаштують "Алею ангелів" на вулиці Лесі Українки. Проте, цього року, ймовірно, вона простягнеться аж до вулиці Сенаторки Левчанівської, а не тільки до Кривого Валу, як було минуло річ. Як і щорічно вулиці та центр міста оздоблять святковою ілюмінацією.

Засвічення головних ялинок міста відбудеться 19 грудня.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter