Петро Порошенко серед аутсайдерів, шоумен Зеленський – президент.

Читайте також: Об'єднання Рабіновича і Бойка визначилось з кандидатом в президенти

Про це повідомляє ТРК "Аверс".

Імітація виборів президента України. 17 листопада на зустрічі з студентами Університету митної справи та фінансів відомий в Україні журналіст Дмитро Гордон затіяв вибори – запропонував півтисячній залі присутніх обрати президента України.

Серед кандидатів –  політики –  Юлія Тимошенко, Петро Порошенко, Анатолій Гриценко, Олег Ляшко, Юрій Бойко та комік – Володимир Зеленський, який зіграв роль президента у серіалі Слуга народу.  Голосували не бюлетенями, а старим добрим способом – підняттям рук.

Читайте також: Канал Медведчука "NewsOne" показав Україну без Криму

Найменшу підтримку серед студентів та викладачів вишу отримали Ляшко, Бойко та Гриценко.  Лише На кілька голосів більше отримав чинний президент Порошенко. Більшість присутніх голосували за шоумена Зеленського та Юлію Тимошенко. У другому турі впевнену перемогу здобув  комік Володимир Зеленський.

Результат виборів присутні у залі зустрічали оплесками. Попри те, що голосували жартома, результати студентського голосування частково відображають рейтинги кандидатів в президенти, які оприлюднюють всеукраїнські ЗМІ та аналітичні центри.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter