Кейт Міддлтон зуміла зберегти приголомшливу фігуру після трьох вагітностей, а все завдяки збалансованому харчуванню. На відміну від її сестри – Піппи Міддлтон, герцогиня Кембриджська не дуже активно займається спортом.

Читайте також: Як освіжити обличчя за 15 хвилин

Про це повідомляє 24 канал.

Однак вона дотримується суворої дієти, яка включає сирі продукти харчування, високий вміст білка, мінімальні вуглеводи та іноді десерти.

Білкова їжа

Кейт Міддлтон вдалася до дієти Дюкана, щоб схуднути перед весіллям і після її перших двох пологів. Ця дієта складалася з м'ясних білків, овочів, фруктів та цільнозернового хліба.

Сира їжа

36-річна Кейт є шанувальником тенденції сироїдіння. Це означає, що не можна їсти нічого, крім сирих продуктів. Протягом 2014 року Кейт вживала севіче – сиру рибу, мариновану в лимонному або лаймовому соку та інших спеціях – кавунові салати, гаспачо, ягоди, табюле (салат, основними інгредієнтами якого є булгур та дрібно посічена зелень петрушки) і мигдальне молоко. Кейт вже має ідеальну фігуру, але її мотивація полягає в досягненні сяючої шкіри, – розповідає джерело.

Читайте також: 5 найкорисніших для здоров’я продуктів в серпні

Сімейні рецепти

Кейт Міддлтон і принц Вільям мають шеф-кухаря у своєму домі, але герцогиня часто готує сама. Під час свого першого Різдва з королевою вона приготувала чатні за рецептом своє бабусі.

Каррі

Герцогиня є великим шанувальником каррі. Вона продемонструвала свою любов до аромату та смаку каррі під час поїздки до Канади з принцом Вільямом. Тоді шеф-кухар Вікрам Вієм приготував овочі, заправлені каррі з рисом басматі та ягням, маринованим у вині.

Десерти

Хоча Кейт любить дотримуватися суворої дієти, але вона не відмовляє собі в улюблених десертах. Наприклад, на Різдво на столі королівської родини є пудинг з бренді та фруктовий кекс.