Відвідувачі луцької броварні "Карабас Барабас" зазначать, що отримали отруєння після проведення корпоративу у закладі. Про це на своїй сторінці у Facebook написав Олександр Дубас.

Читайте також: На Волині маленький хлопчик отруївся алкоголем

"Хочу подякувати за корпоратив, який був у закладі "Карабас Барабас" Винниченка 4 22.12.2019 року. Мої працівники отруїлися: 5 з них в лікарні, інші – вдома погано себе почувають", – пише чоловік.

Та продовжує: "Керівництво дуже гарно спригнуло від проблеми і сказала, що у вас був торт. Але він був розданий додому, і у закладі його не їли. Вдома деякі працівники, які на лікарняних ліжках, його навіть не куштували. В інших і діти, і рідня їли. У них все гаразд. У мене троє дітей їли, і все добре", – зазначає відвідувач закладу.

Олександр Дубас також пише про інших відвідувачів закладу, які також знаходяться у медзакладах.

"У лікарнях є люди, які не з нами святкували, але були того ж числа у тому ж самому закладі. Я більше ніж впевнений, що вдома ще є люди, які лікуються і мовчать", – зазначає чоловік.

Читайте також: Повідомили про стан лучанина, який разом із братом отруївся невідомою речовиною (відео)

На скарги відвідувачів "Карабаса Барабаса", як пише Олександр Дубас, відреагував директор закладу, який зазначив, що на данний час йдуть перевірки і за їхніми результатам буде прийняте рішення. У разі їхньої вини, компенсують лікування і принесуть свої вибачення.

Крім того, у коментарях під дописом чоловіка, інші лучани також жаліются на заклад.

Tanichka Zinkevich: "Я перша з цих відвідувачів, яка потрапила у лікарню. Прикро, що заклад не визнає свою провину, але, думаю, що на них рано чи пізно знайдеться управа. У людей температура зашкалювала, чуть не погоріли, і це не їхня вина??? Є різні служби, які до них доберуться, тільки на все свій час...".

Читайте також: У відомому розважальному закладі Луцька масово отруїлися відвідувачі (доповнено)

Марія Лободюк: "Я теж стала потерпілою цього закладу! Лежу в лікарні третій день, а стан здоров'я не покращився. І керівництво закладу буде заперечувати свою провину, і далі "спихати" все на торт?! Як ви можете?! Семеро людей в лікарні та ще двоє інших осіб, не з нашої компанії, і торт наш вони не їли. Ви не замислювалися про це?", – йдеться у дописах.

У Волинському управління Держпродспоживслужби зазначили, що отримали зверрення від обласної інфекційної лікарні про те, що у медзакладі знаходяться хворі, які пов’язують своє захворювання з відвідуванням закладу "Карабас Барабас".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook