Щоб облаштування передпокою не перетворилося в проблему, необхідно заздалегідь продумати, де і які меблі передбачається розмістити. Головним елементом меблювання передпокую є шафа. Вибрати оптимальний варіант, який заощадить місце, і при цьому буде виглядати стильно і сучасно, завдання не з легких. Перш, ніж відправитися за покупкою, потрібно ретельно провести всі виміри і виділити вільний простір.

Після цього зовсім не обов'язково бігти в найближчий меблевий магазин, сьогодні вся інформація доступна онлайн. Інтернет-магазин "МебельОК" пропонує шафи купе  https://www.mebelok.com/uk-ua/shafi-kupe/ в найширшому асортименті. Є чотирьох-трьох і двох-дверні моделі. Шафи лінійні і кутові, різних розмірів і комплектацій. В каталозі можна задати параметри і ознайомитися з фото, цінами і основними характеристиками. Порівняти кілька екземплярів і зробити остаточний вибір зовсім нескладно. Весь процес пошуку займе мінімум часу і зусиль.

Які критерії вибору шафи купе?

При покупці і розстановці меблів в передпокої слід пам'ятати, що саме тут у гостя складається перше враження про будинок і його господарів. Щоб продемонструвати свій смак, знання сучасних тенденцій в дизайні інтер'єрів, необхідно ретельно продумати розташування і функції кожного елемента меблів.

– Шафа купе для передпокою повинна підходити для зберігання верхнього одягу, взуття та інших корисних речей.

– Шафи бувають двох основних видів:

1. Лінійні шафи-купе – найпоширеніший варіант для передпокою. Така шафа встановлюють уздовж однієї із стін, де розсувні двері дозволять значно заощадити простір.

2. Кутові моделі використовують для маленьких прихожих, де на рахунку кожен зайвий сантиметр. Це дуже зручно, якщо місця в передпокої мало, а кут пустує.

• Велике значення має вибір фасаду. Дзеркальні двері візуально розширять простір, дерев'яні – вічна класика, глянцеві фасади з дзеркалами наблизять до стилю арт-деко.

• Слід звернути увагу на наповнення шафи-купе. Тут повинен бути відділ зі штангою для верхнього одягу. Місце для шапок і капелюхів. Антресолі для зберігання сумок, валіз та інших необхідних речей. Нижні полиці призначаються для взуття. Краще якщо вони будуть обладнані пластиковим піддоном, в такому випадку бруд не забруднить корпус шафи.

Шафа купе повинна бути функціональною, практичною, займати мінімум вільного місця і виглядати естетично. Щоб не витрачати вільний час на пошуки, найкраще звернутися в інтернет-магазин "Mebelok". Вибір шаф тут просто величезний. Постійно з'являються новинки, проводяться акції, знижуються ціни. Якщо збираєтеся купити недорого стильну і сучасну шафу-купе, який прослужить не один рік, то саме час перегорнути каталог і вибрати відповідну модель.