Як знайти надійного постачальника в Китаї? Над цим питанням сьогодні замислюються люди, які планують створити власний інтернет-магазин. Можна довго тестувати різних постачальників. Замовляти то в одного, то в іншого, і так далі. Але цей процес може затягнутися надовго. І навіть знайшовши те що шукали, ніхто не гарантує що так буде завжди. В будь-який момент постачальник може підняти ціну на товар, змінити асортимент. Може раптово погіршитись якість виробів. На жаль таких випадків багато і ніхто від них не застрахований.

Для того щоб убезпечити себе від подібних речей варто довірити цю справу людям, які вже мають досвід пошуку. Допомогти у цьому вам зможуть тут pokupayko.com. Компанія Pokupayko має власну напрацьовану базу надійних постачальників.

Компанія Pokupayko – ваш надійний помічник в процесі пошуку постачальників

Багато людей вважають що надійного постачальника товарів з Китаю дуже легко відшукати в інтернеті. Але така думка є помилковою. Практика показує що в інтернеті дуже легко натрапити на шахраїв. Якщо ви маєте міцні нерви та не шкодуєте власного часу – можете звісно зайнятись пошуком самостійно. Та такі пошуки не гарантують успіху. Надійність компаній які знаходяться у вільному доступі не перевірена.

Якщо не хочете ризикувати та витрачати час на подібні речі – скористайтесь допомогою професіоналів. Спеціалісти компанії Pokupayko візьмуть на себе всі зобов’язання пов’язані з пошуком постачальників. Детальну інформацію про те як відбувається цей процес ви знайдете на сайті компанії.

Як перевірити китайського постачальника самостійно?

Якщо ви все-таки вирішили зайнятися пошуком постачальників самостійно, варто якомога краще його перевірити. Якщо не маєте можливості перевірити постачальника відвідавши підприємство, зробіть це через інтернет. З чого почати? Спершу попросіть вислати вам документи які підтверджують державну реєстрацію підприємства, а також ліцензію на продаж товарів.

Перевірте статус компанії скориставшись системами пошуку. Ви повинні зібрати про неї якомога більше інформації : наявність контактів та схвальні відгуки свідчать про надійність компанії. Постарайтесь поспілкуватись з постачальником наживо скориставшись веб-камерою або хоча б в телефонному режимі. Надійний постачальник як правило завжди іде на контакт.