Всі дуже багато міркують про те, з якими стравами подавати вино, а ось про міцні напої часто забувають. Сьогодні наші експерти вирішили виправити цю несправедливість і поговорити про гастрономічні поєднання з віскі, джином та лікерами.

Заходьте на сайт https://alcomag.com.ua/ і замовляйте відмінні брендові напої на свій смак!

Читайте також: Чому не варто пити воду з лимоном

Віскі

Це благородний алкоголь, який відображає суворий характер шотландських гір і пагорбів, нагадує про піднесених творіннях Роберта Бернса. Хоча місцеві жителі відрізняються палкою вдачею і душевною простотою, вони сформували серйозну культуру пиття свого головного напою.

Перед подачею віскі потрібно трохи охолодити, а потім гарненько струснути пляшку. Пийте його невеликими ковтками, ненадовго затримуючи в роті.

Існує кілька варіантів доречних закусок. М’ясні гурмани можуть спробувати віскі з яловичим язиком або дичиною. Якщо ви віддаєте перевагу рибі, подайте віскі з устрицями, копченим лососем. Такий формат дуже популярний в Ірландії. Дари моря найкраще підходять для віскі, в яких присутні трав’яні відтінки.

Читайте також: Стало відомо, які продукти викликають серйозну залежність

У Алкомаг ви вже зараз можете придбати віскі в Харкові, Одесі, Києві та інших містах за максимально вигідною ціною і з гарантією якості!

Джин

Освіжаюча ялівцева горілка подобається людям незалежно від статі. Цей самобутній алкоголь з голландськими коріннями дуже рідко п’ють чистим. Найчастіше його подають в розведеному вигляді з тоніком.

Джин з тоніком – незамінна складова будь-якого клубного меню. Але якщо ви все-таки вирішили спробувати джин в чистому вигляді, неодмінно спробуйте закусити його лимоном, оливками або мариновані цибулею. Ці легкі закуски ідеально доповнюють неординарний характер джина.

Читайте також: Чим горілка корисніша за інші види алкоголю

Лікери

Лікери – дуже різнопланова категорія спиртного. Так що, радимо детально вивчити продукт перед покупкою, оскільки часто лікери мають специфічний смак, який подобається далеко не всім. Такі напої як бехеровка закушувати не прийнято зовсім. Її або потрібно пити в чистому вигляді, або додавати трохи в чай і каву.

Аналогічна історія з самбукою. Її можна пити з льодом, або розбавляти водою, але закуска до неї не подається.

У питанні підбору закусок до лікерів діє одне правило: підбирати їжу у відповідності зі смаком напою. Так, наприклад, до вишневому лікеру можна взяти консервовані вишні, а разом з ванільним подати ванільне печиво.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter