У Києві в понеділок, 20 січня, похоронили 25-річну бортпровідницю фатального рейсу PS752 Юлія Сологуб, тіло якої доставили з Ірану.

Читайте також: "Мріяла про сім'ю": що розповіли у школі про загиблу під Тегераном волинську бортпровідницю Юлію Сологуб (відео)

"У Дарниці провели повітряного янгола в небо... Як правило, бортпровідники називають рейс "крайнім", а не "останнім". Але цього разу для всіх членів екіпажу і пасажирів рейсу PS752 він виявився дійсно останнім... Сьогодні Дарниця надала останній притулок одному з членів золотого екіпажу – Юлії Сологуб, їй було лише 25", – сказано в повідомленні, пише ОBOZREVATEL.

Загибла дівчина народилася на Волині, в Нововолинську. У грудні 2019 року їй виповнилося 25 років, бортпровідницею Юлія працювала близько півроку.

Читайте також: Нещодавно вийшла заміж: що відомо про волинянку, яка трагічно загинула в авіакатастрофі в Ірані (фото)

Раніше всю Україну зворушили кадри з чоловіком Сологуб. Про загибель дружини чоловік дізнався від журналістів, коли зустрічав літак у "Борисполі". Почувши про катастрофу, чоловік впав на коліна перед портретом дружини і попросив у неї вибачення, поцілувавши фото.

Авіакатастрофа в Тегерані

  • Літак Boeing-737 авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" збили уночі 8-го січня невдовзі після вильоту з міжнародного аеропорту Імам Хомейні, що на околицях Тегерана.

  • На борту перебували 167 пасажирів та 9 членів екіпажу, усі вони загинули. Серед жертв авіакатастрофи — 11 українців. 

  • Серед загиблих – бортпровідниця з Нововолинська Юлія Сологуб.

  • В перший день після трагедії чоловік Юлії Сологуб не відходив від портрета дружини в аеропорту Бориспіль.

  • 11-го січня, Іран визнав, що літак Boeing 737-800 компанії "Міжнародні авіалінії України" ненавмисне збила іранська ракета, оскільки його прийняли за ворожий об’єкт.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook