У мережі з'явилось відео моторошної ДТП на трасі Київ-Ковель, в якій постраджало п'ятеро осіб, троє з них діти. Один з постаждалих, що був доставлений у реанімаційне відділення − 30-річний волинянин.

Читайте також: Відірвало голову велосипедисту: у Нововолинську знайшли авто винуватця ДТП

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 30 грудня близько 14:30 на 87 км автодороги Київ – Ковель, поблизу с. Білий Берег Малинського району. Травми у ДТП отримали двоє дорослих та троє дітей, інформує dtp.kiev.ua.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля Ford Mondeo, 44-річна жителька м. Києва, не впоралась із керуванням та виїхала на смугу зустрічного руху, де скоїла зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz Sprinter, за кермом якого перебував 30-річний житель Волинської області.

У результаті ДТП травми різного ступеня тяжкості отримали водій та пасажири автомобіля Ford Mondeo: троє дітей віком 16, 6 та 4 роки. Їх було доставлено до Малинської лікарні та ушпиталено до травматологічного та реанімаційного відділень. Також травми отримав водій автомобіля Mercedes, чоловіка доставили до реанімаційного відділення місцевого медзакладу.

Поліція з’ясовує всі обставини події.

Читайте також: 3 села під Луцьком залишились без газу через перекинутий молоковоз

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter