Сумарний статок ТОП-25 найбагатших людей світу збільшилася приблизно на 255 млрд доларів за останні два місяці, попри на пандемію коронавірусу. Такі оцінки опублікував журнал Forbes.

Читайте також: Європейська країна відновила видачу робочих віз українцям

Так, на першому місці за приростом статків опинився засновник Facebook Марк Цукерберг, який став багатшим на 31,4 млрд доларів. Його активи оцінюються в 86,5 млрд доларів, він займає четверту сходинку у списку 25 найбагатших мільярдерів за версією Forbes, передає УНН.

На другому місці засновник і гендиректор Amazon Джефф Безос. Приріст склав 29,9 млрд доларів. Його статки оцінюються у 146,9 млрд доларів. У рейтингу мільярдерів він займає перше місце.

Третю сходинку за приростом зайняв індійський мільярдер Мукеш Амбані, який у квітні уклав угоду з Facebook і став найбагатшою людиною Азії. Після обвалу ринку його статки збільшилися на 19,9 млрд доларів, досягнувши 52,7 млрд доларів. За версією Forbes він займає 15-е місце у списку ТОП-25 найбагатших людей світу.

На четвертому місці засновник другого за величиною після Alibaba китайського онлайн-магазину Pinduoduo Колін Чжен Хуан. Він став багатшим на 17,9 млрд доларів. Його статки оцінюються у 35,6 млрд, в загальному рейтингу він посідає 22-й рядок.

Читайте також: Волинь досі у списку областей, які не готові до пом'якшення карантину

Співзасновник і розробник Google Ларрі Пейдж став багатшим на 14,2 млрд доларів, його статки збільшилися до 63,6 млрд доларів. У загальному рейтингу він посідає восьму сходинку.

Додамо, що жоден з 25 мільярдерів не став біднішим, а загальна вартість їх активів досягла майже 1,5 трлн доларів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook