У Києві, на Старообухівській трасі знову трапилася ДТП. У результаті загинули двоє людей, ще одного чоловіка з травмами госпіталізували. Автівки зіштовхнулися лише за кілька кілометрів від місця попередньої трагедії, в якій загинула сім'я.

Читайте також: Показали фото загиблої родини у моторошній аварії

У столиці знову смертельна ДТП

На Старообухівській трасі у Києві 15 липня водій Toyota влетів у Volkswagen, повідомили у фейсбуці поліції Києва.

"Внаслідок зіткнення двох легковиків загинули двоє людей та одного постраждалого з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні", – йдеться у повідомленні.

Жертвами стали водій Toyota, а також пасажир Volkswagen. Крім того, з тілесними ушкодженнями госпіталізували водія  Volkswagen.

Що відомо про аварію

ДТП трапилася приблизно о 15:00.  За попередньою інформацією, водій автомобіля Toyota зіткнувся з Volkswagen, який рухався у попутному напрямку. 

На місці події поліцейські проводять слідчі дії для встановлення причин та обставин смертельної ДТП. Вирішують питання щодо відкриття кримінального провадження.

Читайте також: Хлопчик досі не знає, що втратив усю сім'ю: повідомили страшні подробиці автотрощі, у якій загинула родина (відео)

У фейсбуці Dtp.kiev.ua пишуть, що водій Toyota міг спричинити аварію у місті Козин, а тоді спробував сховатися. У той момент на світлофорі стояв Volkswagen, в який він врізався.

До слова, аварія трапилася лише за декілька кілометрів від місця попередньої смертельної ДТП, в якій загинула сім'я.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook