"Соцопитування" щодо ставлення одеситів до пам'ятника Катерині ІІ, нібито проведене в Одесі – виявилось фальшивим, інформує 048.ua.

Читайте також: Невідомі спаплюжили пам'ятник воїнам АТО в Одесі

Як повідомили користувачі соцмереж, підробку видала неприпустима математична помилка при розрахунках, яку допустили так звані соціологи.

Неозброєним поглядом по таблиці результатів, де показані нібито 100% відповідей, при підрахунку кожної категорії відповідей – виходить 101%.

Читайте також: Волинянин, який виманював гроші на пам’ятники "сів" за ґрати

Нагадаємо, на сторінках одеських ЗМІ з'явився замовний рекламний матеріал про результати нібито проведеного соціологічного дослідження, за результатами якого,  одесити наче не підтримали ініціативу про ліквідацію в місті пам'ятника російській імператриці.

Що цікаво, дослідження проводила компанія "Пульс". Однак, на сайті цієї контори остання інформація оновлювалася в травні 2013 року. Зокрема, в цей час представлене "опитування" з явною пропагандою окупації України за допомогою реалізації проекту Митного союзу.

А якщо уважно подивитися на саму соціологічну фірму, то в числі її засновників - соціолог з Москви, викладач російського інституту соціології. Можливо, це і пояснює такі ганебні результати опитування.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook