Японська кухня швидко набула популярності і стала однією з найбільш бажаних. Зараз, існує велика кількість ресторанів, кафе і суші-барів, де подають ці національні страви. Для фанатів такої їжі важливе поєднання ціни та якості. А, іноді, так хочеться скоріше отримати довгоочікувані ласощі в будь-який час. Тому, замовлення суші цілодобово в Києві є відмінним рішенням, коли хочеться тут і зараз. У будь-який час кур'єр доставить у найкоротші терміни, і ви зможете насолоджувати смачною їжею у себе вдома.

Доставка Tarantino family вважається одною з найкращих, бо завжди цінує кожного клієнта, і намагається догодити його смакам. З кожним роком мережа розширюється та розвивається, що свідчить про постійне удосконалення. На сайті ви зможете знайти такий асортимент:

– суші;

– роли;

– сашимі;

– салати;

– супи;

– сети;

– закуски;

– гарячі страви;

– десерти;

– лапша;

– напої і багато іншого.

Вишукані cтрави настільки смачні і ситні, що шанувальники готові їх їсти хоч щодня. Компанія пишається багаторічною роботою з відомими та успішними ресторанами. Її партнери заслужили репутацію якісної кухні та гарного обслуговування. Продукти використовуються тільки свіжі, поставка кожного дня, і все перевіряється відповідними сертифікатами. Тому ви можете бути впевненими, що ваш вибір на користь Tarantino правильний. Кожен член родини зможе куштувати найкращі суші та отримувати найвище задоволення.

Тільки свіжа та якісна їжа

– Страви готують виключно після отримання замовлення. Доставлення відбувається відразу після приготування.

– Ваше замовлення готують на професійному обладнанні.

– Доставка суші відбудеться в спеціальній термічному пакуванні, що зберігає форму, температуру і смакові якості страви.

– Шеф-кухарі постійно удосконалюють свої навички приготування та працюють над поліпшенням і доробкою меню, додаючи нові суші та роли.

– Великі порції й точна вага.

– Начинки багато, і вона шалено апетитна.

– Соєвий соус, імбир, васабі та палички додаються до кожного замовлення безкоштовно в установленій кількості.

Зручність замовлення

Зробити замовлення суші до вашого будинку або в офіс ви можете, зателефонувавши в Tarantino family або залишивши замовлення онлайн. Визначитися із замовленням вам допоможуть досвідчені оператори.

А найголовніше ви це зможете зробити в зручний для вас час. Велика кількість акцій, що дозволяють заощадити на замовленні ваших улюблених суші.