У Дніпропетровській області скоїли розбійний напад на квартиру 58-річного фермера. Зловмисники пограбували родину чоловіка, а його вбили.

Читайте також: 23-річного українця жорстоко вбили в Італії

Злочин стався у селі Саксаганське Криничанського району, повідомили в місцевій обласній поліції. Як з'ясував "Обозреватель", вбитого звуть Олександр Грушка, він був депутатом Криничанської районного ради VІІ скликання. Також йому належало сільськогосподарське підприємство "Карат Плюс".

Як зазначили правоохоронці, троє невідомих у балаклавах увірвалися у приміщення. Двоє грабіжників були озброєні ножем і пістолетом.

У будинку в момент нападу, крім господаря, були його дружина і донька. Грабіжники, погрожуючи зброєю, зв'язали усіх скотчем, зірвали з жінки прикраси і забрали мобільні телефони.

Після цього нападники змусили господаря віддати їм гроші. Загалом грабіжникам вдалося заволодіти 50 тисячами гривень і 20 тисячами доларів. Коли зловмисники вже залишали місце злочину один із них ударив господаря квартири ножем під ребра. Від поранення чоловік помер у кареті швидкої допомоги.

Читайте також: "Перерізане горло": знайшли мертвим екс-очільника "Правого сектора" у Львові

Поліція почала досудове розслідування за ст. 115 КК (умисне вбивство) і ст. 187 КК (розбій).

У власності у депутата, згідно з декларацією, знаходилося п'ять транспортних засобів: HONDA CR-V, КАМАЗ 5511, ПС 10, VOLKSWAGEN CADDY, Т-16 (трактор).

Також загиблому належав будинок загальною площею 90 м. Кв і кілька земельних ділянок.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter