У неділю, в другій половині дня, 1 грудня, обстріляли автомобіль Range Rover, в якому знаходився В'ячеслав Соболєв, директор підприємства "Нафтогазмережа" НАК "Нафтогаз України".

Читайте також: Невідомі обстріляли елітне авто у столиці, вбили дитину, яка знаходилась в салоні (відео)

Про це повідомляє Politeka.net з посиланням на власні джерела.

Також відомо, що в 2015 Соболєв став депутатом Київської обласної ради від партії "Блок Петра Порошенка".

В'ячеслав Соболєв – батько п'ятьох дітей. Старший син, дочка Світлана, син Давид, дочка Ніна і син, якому лише 4 роки. Хто з них знаходився в машині батька, поки невідомо. І чи була це дитина депутата, поліція поки не пітвердила.

Нагадаємо, що інцидент стався на вулиці Льва Толстого біля перехрестя з Тарасівській.

Читайте також: У Луцьку на перехресті − ДТП

З половини шостого на місці вже працює поліція. У місті запровадили оперативний план "Сирена" з пошуку автомобіля, на якому, ймовірно, зникли зловмисники. Попередньо, це автомобіль Lexus.

З водійської сторони на передньому бічному склі Range Rover видно наслідки пострілу. Постраждав також і водій позашляховика. Найімовірніше, це батько сімейства. На його тілі було видно краплі крові.

За станом на 17:45 мертва дитина ще перебуває в машині.  Правоохоронці оточили все навколо стрічкою і опитують свідків того, що сталося. Був це якийсь конфлікт або умисний замах поки невідомо.

Як повідомили у поліції, чоловік стріляв у водія, однак куля влучила у 3-річного хлопчика, який також перебував у салоні. Від отриманого вогнепального поранення дитина померла у кареті "швидкої" дорогою до лікарні. За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook