На Львівщині затримали волинянина, який організував канал незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів.

Читайте також: На Волині п'яний чоловік намагався підкупити поліцейського

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

Житель прикордонного населеного пункту Волинської області 1986 року народження планував підкупити прикордонника Львівського загону, аби отримати сприяння в протиправній діяльності через державний кордон. Зокрема, він хотів налагодити незаконне переміщення тютюнових виробів з України до Республіки Польща на ділянці держрубежу, що проходить по річці Буг. За це волинянин, який до того ж діяв в інтересах ще двох спільників, надав військовослужбовцю неправомірну вигоду в розмірі 400 доларів США.

Чоловіка у порядку ст. 208 КПК України затримала у місті Червоноград спільна міжвідомча група у складі офіцерів ВВБ по Львівському прикордонному загону Держприкордонслужби України, слідчих ГУ Нацполіції України у Львівській області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Львівського гарнізону Західного регіону України, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

Читайте також: Дитину намагались вивезти до Польщі за 100 доларів

Заходи здійснювались у ході реалізації матеріалів кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за повідомленням офіцерів ВВБ прикордонного відомства за ч.3 ст.369 КК України "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі".

В даний час тривають подальші невідкладні слідчі дії.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook