Луцьк у парламенті повинен представляти ефективний і досвідчений управлінець, якого поважають і якому довіряють. Саме такою людиною є Ігор Палиця, переконані люди справи.

На думку народного депутата І скликання Андрія Бондарчука, Ігор Палиця у Верховній Раді буде достойно представляти не лише інтереси Луцька, а й Волині загалом.

"Ігор Палиця багато зробив для Луцька, для Волині. І я думаю, що якщо ми оберемо його, то він буде достойно представляти інтереси Луцька, Волині, і в нього будуть ще більші можливості для реалізації планів розвитку міста".

Голова правління ОСББ "Вікторія-Луцьк-1" Петро Бойко каже, що завдяки ініціативі та підтримці Ігоря Палиці та Фонду "Тільки разом" багатьом ОСББ вдалося вирішити багато проблеми.

"Ігор Петрович Палиця гідний бути депутатом Верховної Ради від міста Луцька, бо, завдячуючи його ініціативі, його підтримці багато ОСББ у Луцьку вирішили свої нагальні проблеми. Це – ремонт покрівлі, благоустрій прибудинкових територій, ремонт інженерних комунікацій. На ці всі проекти Ігор Петрович зі своїм Фондом виділяв значні кошти. Завдяки цьому багато проблем у Луцьку було вирішено".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook