Випадок стався ще влітку, але справа тягнеться й досі. Горе-завідувачку лише нещодавно звільнили з роботи, адже там вона не з`являлась. Батьки переконані - діти не доїдали, через те, що завдитсатка крала продукти - і не один раз.

Як йдеться у сюжеті каналу Україна, у дитячому садочку "Калинка", в місті Стебник, що на Львівщині керівниця крала продукти. Одного разу батьки застали її на "гарячому" - фото із поскладаними продуктами надали як речовий доказ у поліцію. На фото крупи, м`ясо, овочі та інше - все це лежало у траві неподалік від будівлі садочка. В. о. завідувача, за версією батьків, забирала продукти собі, а діти в цей час не доїдали. Багато з них розповідають про низьку якість їжі, відсутність цукру та іншого. Батьки викликали поліцію - і за фактом крадіжки відкрили кримінальну справу. Жінка, яка працювала на кухні відбулась звільненням через те, що спитала, чому продуктів так мало, хоч має бути більше.

Саму ж завідувачку хотіли звільнити - але це виявилось непросто. Одразу ж жінка пішла у відпустку, а потім довго не з`являлась на роботі. Лише нещодавно її вдалось оголосити про звільнення. Як розповідає син завідувачки, жінка себе винною не вважає і своє звільнення збирається оскаржували. Водноча батьки, після того, як керівниця пішла, заявляють, що дітей почали годувати значно краще. Наразі у поліції продовжують розслідувати справу.