Нещодавно соціологи з групи "Рейтинг" провели масштабне опитування серед українців, від 18 років і старше, аби визначити настрої напередодні виборів президента.

Читайте також: В команду до Зеленського долучилося понад півмільйона людей

Як виявилося, лідер у рейтингу – засновник руху "Слуга народу" Володимир Зеленський, якого підтримують 19,0% тих, хто визначився і має намір голосувати і цей показник постійно зростає, на відміну від його конкурентів, котрі в сукупності по різним регіонам не проходять за необхідними показниками.

"Зеленський має відносно високі електоральні показники серед виборців Півдня і Сходу,  кандидат, який має найвищий потенціал електорального зростання (т.зв. "другий вибір") – йдеться у результатах.

Крім того, 47% стверджують, що в уряді повинні працювати нові люди без негативного досвіду роботи на керівних посадах, не помічені в корупції і зловживаннях, зокрема це підштовхує до нових персон у владі, таких як Зеленський.

Читайте також: Симпатії змінюються: з'явилися нові президентські рейтинги

Саме він нещодавно презентував нову програму, котра спрямована на боротьбу із хабарництвом та зміни всіх інституцій, наприклад, НАБУ, СБУ, ГПУ та інших.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter