Катя Осадча взяла велике інтерв'ю у Володимира Зеленського для програми "Світське життя". Телеведучий і відомий гуморист поділився своїми думками про те, що відбувається в країні і розповів, чому Кіркоров не приїхав на ефір "Вечірнього кварталу", передає NewsOboz.org з посиланням на replyua.

Читайте також: Володимир Зеленський сказав те, що українці не дочекалися за 5 років від Порошенка

Коли Катя запитала, чому на програму більше не приїжджають відомі росіяни, Зеленський заявив, що це їх проблеми, і зокрема, Філіпа Кіркорова. За словами ведучого, з роками завжди хтось відсівається, і життя розділяє людей на поганих і хороших, ось тому "Вечірній квартал" працює без Кіркорова та інших росіян. Зеленський підкреслив, що в ефір його команда запрошує тільки потрібних і цікавих людей, а все решта відсіюються. Телеведучий переконаний, що з часом російські знаменитості схаменуться і будуть проситися в Україну для участі в найпопулярніших проектах.

Читайте також: Євген Кошовий вступив до боксерської команди (відео)

Сам Зеленський не їздив в РФ дуже давно. Він не впевнений, що, коли приїде, це буде "спокійна" поїздка, і не виключає, що є певні ризики. Втім, про візит в Росію він не думає, тому що вважає себе патріотом. Кожен український артист, який вважає себе патріотом, після анексії Криму думав тільки про свою гідність і патріотизм, а не про заробітки, – зазначив шоумен. Ні з ким з російських колег Зеленський більше зв'язок не підтримує, і вважає це необхідним заходом. За його словами, він перестав дзвонити в Росію, і з Росії дзвінки також припинилися.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter