Новим власником мережі автозаправних станцій Glusco стане компанія Socar New Energy Ltd (SNE), зареєстрована на Кіпрі, компанії підписали угоду.

Читайте також: Медведчук сховав розкішну п'ятипалубну яхту в нових офшорах, – ЗМІ

Про це у п'ятницю, 9 липня, повідомляє enkorr з посиланням на топ-менеджера торговельної структури з Азербайджану.

«Довго підбирали структуру для цієї угоди, зупинилися в підсумку на Socar New Energy Ltd. Угода вже завершена», – повідомив він.

Зазначається, що угода передбачає викуп 100% участі в Glusco Energy, про що незабаром буде запис в реєстраційних документах кіпрської компанії.

Читайте також: Путін видав указ, яким збирається зміцнити «братські зв'язки» з українцями

Водночас, для початку роботи в Україні Socar New Energy повинна тепер отримати дозвіл Антимонопольного комітету України. Згідно європейського законодавства, Socar також належить формально дістати схвалення антимонопольних органів Грузії, Туреччини та ще кількох країн, де Socar веде діяльність.

«Заяву в Антимонопольний комітет України має бути подано протягом найближчих десяти днів, в другій декаді липня», – розповів співрозмовник видання.

Нагадаємо, лідеру «Опозиційної платформи – За життя» Віктору Медведчуку подовжили домашній арешт. Нардеп залишиться під домашнім арештом до 11 вересня.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook