В одній зі шкіл Кривого Рогу троє дівчат жорстоко побили однолітку. Відео оприлюднив у Facebook місцевий активіст і блогер Олексій Таймурзін, пише ТСН.

Читайте також: Дві 16-річні дівчини отруїлися таблетками у Сумах

За його словами, інцидент стався в школі №15, що в Дзержинському районі міста. Розправу на відео знімали інші підлітки, які спостерігали за побиттям.

На відео видно, як підлітки змусили стати дівчину на коліна. Після чого школярка почала просити вибачення у своїх кривдниць. Одна з них відповіла, що не вибачає, а потім вдарила її в обличчя.

Після цього дівчину повалили її на землю, а після цього почали жорстко бити. Постраждала просила перестати її чіпати. Дівчата сваряться та використовують нецензурну лексику.

Увага! Відео містить ненормативну лексику та лайку! 18+

Читайте також: У Луцьку школяр вистрибнув з вікна

За фактом конфлікту між ученицями 10 класу відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисні легкі тілесні ушкодження). Про це повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

Повідомляється, що в результаті конфлікту 15-річна дівчина отримала легкі тілесні ушкодження.

Інцидент стався 26 лютого на території Металургійного району. Встановлено, що конфлікт стався через хлопця.

Як пише місцевий сайт "Перший міський", за словами матері постраждалої, лікарі підозрюють у її дочки струс мозку – у дівчини болить голова і її нудить. Підліток зараз знаходиться в неврологічному відділенні лікарні.

Того дня дівчина прийшла додому в сльозах і розповіла, що її побили. Мати взяла доньку, і вони поїхали в поліцію написати заяву на кривдниць. Наступного ранку стан потерпілої не покращився, до головного болю додалася нудота – тоді мати відвезла доньку до лікарні.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook